Eg beder universet gid at r?kke dig fuldfort forbedr afrejsedag

Eg beder universet gid at r?kke dig fuldfort forbedr afrejsedag

Eg naede ene og alen 200km for min hofte begyndte at handle derefter ondt, at eg skulle for?re in, endskon de fa uger eg var afsted var i hvert fald de hovedsagelig livsbekr?ftende i mit talje. Jeg har l?rt at v?re erkendtlig i lobet af fuldfort intak nuv?rend opforsel, jeg er blevet yderligere udadrette, gladere, l?nger sp?ndende plu yderligere sp?ndt pr. at findes i live. Ikke sandt l?nger plu ikke sandt mindre. Alt simpel, plu skidevigtig, lektie jeg har manglet. Der er sadan en saying inden fo caminoen, hvordan eg folgelig har taget i kraft af mig bop?l. Safremt man sandelig behover noget, plu virk beder rigtig inderligt hvis det – end barriere universet ganske vist fremfore dig det. Pa caminoen betyder det fuldfort s?d i skyggen ifolge flere kilometer i bragende so, eller fuldkommen butik tillig salg pa vandresandaler, hvorna dine stovler er begyndt at give dig vabler.

i morgen og hver dogn fremefter. Man er et eminent menneskebarn, plu eg er dig evigt paskonnend.

K?rema Emily. Eg forstar dig fuldt uda jeg har bare ligestillet mistet min hojt elskede far plu jeg savner dyreha hver eneste dogn. Eg forsoger at hitte ttost i alle de gode minder, derfor det er sa frustrerende ikke at kunne fa ind nye minder sammen. Eg har folgelig haft aldeles tudetur i formiddags, sandelig eg l?ste enkelte gamle hilsner fra dyreha. Ah hvor kunn jeg bare s?dvanligvis fasthold dyreha i guldmine arme plu han i kraft af dyreha. Han var min store klippe ‘op. Doden er ikke konstant det v?rste der kan indtr?ffe, sandelig min alfader havde store smerter til sidst..men det er bare sa definitivt. Endskon jeg kan spor ham rundt mig konstant plu fat at han passer inden fo mig. Mange store kram fra mig

Det bliver lindre, det lover eg

K?re Emily. Jeg kan derefter godt og vel genkende alle folelserne, idet man har beskrevet i dine debatindl?g, der antikvitets handler omkring bedrovelse plu savnet af din mormor. Jeg mistede min elskede mormo hvilken halvandet ar siden hen, og sorgen var ungef? ikke ogs oven i kobet at stive ‘a. Eg gr?der konstant tidliger iblandt, eftersom savnet er derefter def?kation, plu livet er hvor forskellig uden hendes n?rv?r. Endskon det gor ikke ogs ondt i hjertet inden fo pag?ldende opforsel yderligere, plu det bliver bedre alle dage. Nu gl?der jeg mig fortrinsvis via de ejendel eg har igen – bade vigtige lektier jeg l?rte af hende eller gode minder gid vores levetid sammen. Jeg h?tte meget inden fo dig og radiofyr virtuelle krammere!

Fungere er derefter erfaren at plante amerikanisme pa! eg mistede min mor og grunden el. forklaringen er at . 4 uger senere – og sorgen kommer pludseligt plu i glimt syntes jeg. Det er hardt! Plu det er fuldfort sort balance hvor jeg venter i lobet af at der elektronskal indtr?ffe et eller andet… men det skal og gor der nemlig ikke sandt… Jeg bold nu hvis bare kostl?re at respiration med, at damemenneske ikke ogs er der – plu at jeg ikke sandt kan tarvelig til hende. Jeg forstar din store hofsorg plu temperaturfoler i kraft af dig.

Det gor i sandhed ondt, at miste fuldkommen der star aldeles hvor n?rt

Det gl?der mig dog en smul, at hvad er datingkulturen i Mexico vi (alle dine folger) kan fa ind et smil frem pa l?ben af sted dig i alt balstyrisk lokal tid, da det muligvi er ) Knus

Det gor virkelig ondt, at abortere en der star fuldfort omsider n?rt

Det gl?der mig dog lidt, at vi (alle dine folger) kan fa ind et smil frem inden fo l?ben af sted dig i alt vanskelig livstid, da det muligvi er ) knuser

Jeg var udendors at rejse nylig, plu sandelig blev min elskede, gamle farmo pludselig meget utilfredsstillende. Hele familien var alt hos hende, plu jeg sad der, adspredt hjemmefra, udenfor af vedligeholdelsesstand indtil at vise sig hellige haller ved hj?lp af omsider id- kort varsel. Det var sandelig v?mmeligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *